itseilkimys_1

Itse ilkimys 3

Neljäs Itse ilkimys -elokuva tuo taas hulvattomat antisankarit valkokankaalle – taattua huumoria myös vanhemmille!

Vaikeina aikoina tarvitaan ilkimysmäisiä keinoja!

Illumination toi valkokankaalle Itse ilkimys -elokuvan vuonna 2010 ja vuosina 2013 ja 2015 animaatiohitit Itse ilkimys 2 ja Kätyrit. Tänä kesänä tarinalle on tiedossa jatkoa. Koko perheen suosikkielokuvan jatko-osassa seikkailevat Gru ja Lucy, heidän ihastuttavat tyttärensä Margo, Edith ja Agnes sekä tietysti ilmiömäiset Kätyrit. Elokuvassa Gru saa tietää, että hänellä on kauan kateissa ollut lähes identtinen kaksoisveli Dru, ja kohtaa tähän asti pahimman vastustajansa: hillittömän kasaritelkkaritähden nimeltä Balthazar Bratt.

Tietoa kasvattajalle (mm. elokuvan myönteisistä viesteistä (3/5) sekä ikäsuositushaitari) media-avain.fi -sivustolta:

”Elokuva rakentaa huumorinsa samoille elementeille kuin sarjan aiemmatkin elokuvat: nostalgisia väristyksiä herättävälle musiikille, viittauksille muualle populaarikulttuuriin ja kätyreiden tempauksille. Niille joille 80-luku on elettyä elämää, elokuvan konna eli suuruutensa menettänyt tv-tähti Bratt tarjoaa pikamatkan menneisyyteen.

– Elokuvassa on kuitenkin monenlaisille katsojille avautuvia tasoja ja huumoria, ja jännittävät kohtaukset purkautuvat melko nopeasti. Itse ilkimys 3 käsittelee myös syvällisempiä teemoja, kuten sukuyhteyttä ja uusperheen ihmissuhteiden rakentumista.”

 

(Despicable Me 3)
Ohjaus: Pierre Coffin & Kyle Balda. Suomenkielisen ääniversion ohjaus Petri Hanttu.
Kieli: Puhumme suomea!
Äänirooleissa Ville Haapasalo (Gru & Dru), Katja Aakkula (Lucy), Alissa Kovalainen (Agnes), Ofelia Hanttu (Edith), Kristiina Brask (Margo), Carl-Kristian Rundman (Silas), Juha Varis (Balthazar Bratt), Jani Karvinen (Clive), Pekka Autiovuori (Fritz), Leena Uotila (Grun äiti), Luca Elshout (Niko), Sanna-June Hyde (Valerie), Jaajo Linnonmaa (TV-juontaja), Janne Porkka (Mainosääni) sekä Petri Hanttu, Markku Huhtamo, Rauno Ahonen, Ella Pyhältö, Sampo Kovalainen, Tiia-Riikka Vuorinen, Kari Tamminen, Susa Saukko, Aapo Pennanen, Markus Degerman, Elina Kauppila.
Ikäraja: K7
Kesto: 1 h 36 min

Posted in Kesäkino 2017.